Определено Меган Фокс изглежда като съвсем друг човек, откакто реши да се

...
Определено Меган Фокс изглежда като съвсем друг човек, откакто реши да се
Коментари Харесай

Меган Фокс откровено, защо не пие алкохол

Определено Меган Фокс изглежда като напълно различен човек, откогато реши да се раздели с Брайън Остин Грийн и да стартира връзка с ексцентричния Machine Gun Kelly.

Актрисата все по-често се появява на формалния събития и напълно наложително притегля всички погледи и камери към себе си със секси тоалетите, които избира да носи. Но не всичко се дължи на смяната, тъй като има някои неща, които Фокс съблюдава от години.

Едно от тях е пиенето на алкохол. Наскоро в изявлението си за списание Galmour Меган Фокс споделя, че в действителност изобщо не употребява алкохол. Да, няколко капки от кръвта на Machine Gun Kelly може, само че не и алкохол.

Оказва се, че не е пила нищо алкохолно от повече от 10 години и постоянно е изцяло трезвена. " Не пия даже чаша вино ", разяснява актрисата. Пушенето на цигари също е нещо, което Фокс не си разрешава, като даже твърди, че не пие и кафе.

" Много прецизно съблюдавам диетата си и в никакъв случай не се отбивам от нея ", добавя Меган Фокс, с което печели уважението ни, тъй като проявата на сходна воля сигурно не е нещо, на което всеки е кадърен. Но тя не предизвиква хората да бъдат като нея, а просто споделя, че тя по този начин се усеща най-добре.

Отношението ѝ към алкохола се е трансформирало при една аудиенция в Коста Рика, където някой ѝ е описал предназначението на алкохола като метод да бъде извлечена есенцията от обещано растение. И е схванала, че тъкмо това прави и алкохола с нея - извлича есенцията от самата нея.

В изявлението си Меган Фокс споделя още, че се пробва да лимитира времето, което прекарва с телефон в ръка, както и гледайки телевизия или каквото и да било, което има екран. Не е елементарно, само че счита, че би трябвало да отделя повече време на това да е измежду природата и тишината.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР